Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Rock&Tech Müzik Festivali Uniq İstanbul’da!

Rock&Tech Müzik Festivali Uniq İstanbul’da!

Rock&Tech Müzik Festivali Uniq İstanbul’da! 12 Nisan 2018 - 03:04
&Now Business&Tech Week çatısı altında ilk kez gerçekleştirilecek Rock&Tech Müzik Festivali Max the Sax, Mozart Heroes, Jakuzi ve Yüzyüzeyken Konuşuruz ve DJ Nikki Wild’ı9-10 Mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul Glass Room’da

Gelecek vizyonuyla 25 yıllık deneyimini birleştiren Management Centre Türkiye (MCT), 8-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek &Now Business&Tech Week’te yeni dünyanın lider isimlerini bir araya getiriyor. Geleceğin liderlerine farklı yetenekler kazandırmak amacıyla yola çıkılan yeni nesil teknoloji ve iş haftası, Rock&Tech Müzik Festivali’ne de ev sahipliği yapıyor. 9-10 Mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul Glass Room’da gerçekleştirilecek Rock&Tech Müzik Festivali -Sound4Creatives, &NOW’ın dinamik ruhuna eşlik eden bir müzik festivali kimliğiyle, sıra dışı deneyimleri en unutulmaz notalarla buluşturacak.

 

Açılış Max the Sax’la!

Rock&Tech Müzik Festivali – Sound4Creatives kapsamında 9 Mayıs'ta Electroswing'in ustası Parov Stelar ile yaptığı çalışmalarla tanınan Max the Sax veyerli alternatif rock sahnesinin en sevilen isimlerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, 10 Mayıs’ta ise 40. Senfoni ve Enter Sandman'i bir arada çalabilen İsviçreli çılgın ikili Mozart Heroes ve son yılların en çok ses getiren yerli darkwave, synth pop grubu Jakuzi sahne alacak. Festivalin her iki gününde Warm-Up ve After Party'lerde İstanbul'un en rock'n'roll DJ'i Nikki Wild de muhteşem performansıyla katılımcılara unutamayacakları bir müzik deneyimi sunacak. Rock&Tech Müzik Festivali -Sound4Creatives’in biletleri Biletix'te.