Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Rock Müzikaller 11 yıl aradan sonra yeniden

Rock Müzikaller 11 yıl aradan sonra yeniden

Rock Müzikaller 11 yıl aradan sonra yeniden20 Temmuz 2018 - 08:07
Birçok ünlü ismin 11 yıl aradan sonra bir araya geldiği 'Rock Müzikaller’ yeniden seyircisiyle buluşuyor. Müzikal, iddialı repertuvarıyla 24 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

"Rock Müzikaller" projesinin kadrosunu oluşturan sahne duruşu, yorumcu ve oyunculukları ile geniş kitlelerin severek takip ettiği isimler, uzun ve titiz bir ön hazırlık sonucunda belirlendi. Tiyatro ve alternatif müzik dünyasının sevilen isimleri bu projede buluşuyor. Zuhal Olcay’ın ‘konuk yıldız’ olduğu projede ayrıca; Aslı Gökyokuş, Ayça Varlıer, Erdem Yener, Evrencan Gündüz, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Gripin, Güvenç Dağüstün, Özge Borak, Özge Fışkın, Seran Bilgi, Şehnaz Sam yer alıyor.

 

İddialı bir repertuvar 

Müzik direktörlüğünü  ünlü müzik adamı Tuluğ Tırpan’ın yaptığı “Rock Müzikaller” projesi için hepimizin aşina olduğu ”Hair”, “We Will Rock You”, “Rock of Ages”, “American Idiot”, “Jesus Christ Superstar”, ”Footloose”, “Rent”, “School of Rock” gibi ünlü rock müzikallerinden seçilen iddialı bir repertuvar hazırlandı.

Duayen Haldun Dormen’in yetiştirdiği genç yeteneklerden Onur Turan projenin yine yönetmen koltuğuna otururken koreografisini ise yine Nur Sonbahar yapıyor.

 

Koro seçimleri sosyal medyadan

Sosyal medya üzerinden duyuru yapılarak  oluşturulacak ensemble (müzikal koro) seçmeleri ise “Rock Müzikaller” projesinde müziğe ilgi duyan, yetenekli gençlere de fırsat vermiş olacak. Koroda yer almak isteyenler instagram adresi, www.instagram.com/acikhava­_konserler hesabından başvuru yapabilecek.