Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Red Bull Music Warm Up'ta sıra öğrencilerde

Red Bull Music Warm Up'ta sıra öğrencilerde

Red Bull Music Warm Up'ta sıra öğrencilerde14 Mayıs 2019 - 11:05
Red Bull Music Warm Up, bu yıl da sesini duyurmak isteyen genç müzisyenlere destek oluyor. Projeye dahil olacak altı müzisyen veya gruptan biri ise yine üniversite öğrencileri arasından seçiliyor.

Yeni nesil müzisyenlerin adını duyurmak amacıyla hazırlanan video serisi Red Bull Music Warm Up, son altı yıldır olduğu gibi bu yıl da altı yeni isme destek verecek. İstedikleri bir parçanın müzik kliplerine kavuşacak altı müzisyen veya gruptan biri ise üniversiteliler arasından seçilecek. Yeteneğine güvenen ve müziğinin kampüs sınırlarını aşmasını isteyen üniversiteli öğrenciler, Red Bull Music Warm Up ile seslerini daha da yükseltecek.

 

KAYITLAR ON İKİ ÜNİVERSİTEDE

Bugüne kadar Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek., Bubituzak, Nova Norda, The Away Days, İdil Meşe, Al'York, Ethnique Punch gibi birçok ismin yer aldığı Red Bull Music Warm Up kapsamında müziklerini duyurmak isteyen üniversiteli öğrenciler, kendi besteleri ile Türkiye’nin dört bir yanına yayılan on iki üniversitede kayıt yaptırabilecek. Kayıtların ilk durağı 13-14 Mayıs tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olacak. 

 

Her yıl Red Bull Music Warm Up için seçilen altı ayrı müzisyen ya da müzik grubundan bir tanesi Red Bull’un dünyanın çeşitli noktalarında konumlanan tam donanımlı stüdyolarında kayıt alma şansı yakalıyor.