Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Red Bull Music Academy 20 yaşında

Red Bull Music Academy 20 yaşında

Red Bull Music Academy 20 yaşında30 Haziran 2017 - 05:06
20 yıldır müzisyenlere birbirleriyle tanışıp, eğitim alıp yaratabilecekleri bir ortam sunmayı amaçlayan Red Bull Music Academy'nin 20.'si 4 Eylül'e kadar başvuru alıyor. Akademi 8 Eylül - 12 Ekim 2018 tarihlerinde Berlin'de
Her sene 60’ı aşkın yükselen müzisyeni tek bir şehirde toplayarak, yaratıcı bir yolculuğa çıkaran Red Bull Music Academy bu sene 20. yılını kutluyor. Konser, parti, sergi, panel ve workshop serilerinden oluşan ve 8 Eylül- 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşecek akademinin başvuruları başladı. Başvurular 15 Haziran - 4 Eylül 2017 tarihlerinde dünyanın dört bir yanından müzisyenlerin başvurularına açık olacak. Akademi, katılımcılarına workshop, usta isimlerle bir arada olma şansı, kulüp geceleri, sergi ve panellerle dolu bir ay sunuyor.
 
Doğduğu günden beri Tokyo, New York, Melbourne, Cape Town, Paris, São Paulo ve Montréal gibi dünyanın büyük şehirlerinde gerçekleşen akademide yeni nesil sanatçılar, onlara deneyimlerini aktaran müzik ustalarıyla bir araya geliyor. Binlerce başvuru arasından seçilen sanatçılar, akademide müzik tarihine yön veren müzisyenlerin konuşmalarını dinliyor, deneyimlerini dünyanın diğer ucundan gelen çağdaşlarıyla paylaşıyor. Akademi başvuruları www.redbullmusicacademy.com/apply adresinden yapılabiliyor. Bütün enstrümentalisler, prodüktörler, DJ’ler, ses mühendisleri ve vokallerin başvurabileceği Red Bull Music Academy, Berlin’de ağırlayacağı katılımcılarını 2018’in ilk aylarında duyuracak.