Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Parklarda caz heyecanı başlıyor

Parklarda caz heyecanı başlıyor

Parklarda caz heyecanı başlıyor05 Temmuz 2018 - 05:07
FreeZone’un desteğiyle, 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenecek “Parklarda Caz”, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı’nda, Fenerbahçe Parkı’nda ve Fenerbahçe Khalkedon’da gerçekleştirilecek.

Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. İKSV tarafından 5’inci kez düzenlenecek olan “Parklarda Caz”, bu yıl hem Avrupa hem de Anadolu yakasında gerçekleştirilecek. 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında Vodafone FreeZone’un desteğiyle düzenlenecek etkinlikler, 7 Temmuz Cumartesi günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı’nda, 8 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon’da İstanbullularla buluşacak. Etkinlikleri tüm İstanbullular ücretsiz izleyebilecek.

 

Kapanış Hollandalı Koffie’den

Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen ve festivalin kültleşen etkinlikleri arasında yer alan “Parklarda Caz”a, Türkiye’den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk olacak. “Parklarda Caz” bu yıl Genç Caz gruplarının yanı sıra Hollandalı grup Koffie’yi de ağırlayacak. İlhamını Fela Kuti, James Brown, Red Hot Chili Peppers, Miles Davis, The Roots gibi büyüklerinden alan ekip, afropunk ritimleriyle etkinliğe renk katacak ve her iki etkinliğin de kapanışını üstlenecek.