Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Ozan Özışık'ın yeni teklisi müzikseverlerle buluştu

Ozan Özışık'ın yeni teklisi müzikseverlerle buluştu

Ozan Özışık'ın yeni teklisi müzikseverlerle buluştu28 Ocak 2019 - 03:01
Besteleri ve sahne performansları ile dinleyicilerinden beğeni toplayan Ozan Özışık’ın yeni teklisi “Uyutmuyor Sevdan” müzikseverlerin beğenisine sunuldu

Uzun yıllardır sahne performansı ile dinleyicisi ile buluşan Ozan Özışık yeni yıla yeni single’ı “Uyutmuyor Sevdan” ile “merhaba” diyor.  Sözü ve bestesi kendisine ait eserde Özışık, geçmişin özlenen pop tınılarını ve retro dokunuşları müzikte son teknikler ile birleştiriyor.

 

Tıp doktoru olarak hayatını sürdüren Ozan Özışık yoğun mesleki mesaisinin yanında müziğe de zaman ayırabilmiş bir isim. Özellikle eğitim ve kariyerinin geçtiği Edirne ve Tekirdağ’da çeşitli konser ve programlarla aktif performanslarını sürdüren Özışık sahne hayatına da uzun yıllar ara vermeden devam etti.

 

“Uyutmuyor Sevdan” Özışık’ın bu canlı performansları sırasında çok sevilen bestelerinden olmasıyla da öne çıkıyor. Single için Jingle Park stüdyolarına giren Özışık’ın eseri Kemal Eren düzenlemesi ile sunuluyor.  

 

Klip Akın Andırın imzası taşıyor

Tüm dijital platformlarda yerini alan “Uyutmuyor Sevdan” ayrıca bir klip ile de müzikseverler ile buluşuyor. Klibin yönetmen koltuğunda ise Akın Andırın oturuyor.