Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Nova Norda2dan yeni tekli

Nova Norda2dan yeni tekli

Nova Norda2dan yeni tekli16 Nisan 2019 - 04:04
Nova Norda, zoru başarmayı kafaya koymuş herkese ithaf ettiği yeni teklisi “Zor” ile müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırıyor.
Elektro pop, hip-hop sound'u ile farklılığını ortayan koyan Nova Norda, şubat 2018'de yayımladığı ilk teklisi “Çıktım Bi Yola” ile kurumsal kariyerini bırakarak müzik dünyasına kararlı bir adım attı. Kısa sürede şarkıları, rengarenk kişiliği, dinleyicilerle kurduğu güçlü iletişim ile büyük yol kat eden, kendine has bir tarz yaratan sanatçı birer ay arayla “Dinozorlar”, “Boşver!” ve Ajda Pekkan - Palavra rap coverını yayımladı. 
 

 

Eylül 2018’de yayımladığı “Varım” adlı teklisi ile geniş bir hayran kitlesi edinen sanatçı bu hızlı yükselişinin yanında yoğun konser takvimi ile birçok şehir ve organizasyonda sevenleriyle buluştu.

 

 

Kasım 2018’de melankolik atmosferiyle sanatçının bambaşka bir yönünü ortaya koyduğu “Beni Biraz” adlı teklisini yayımladı hemen arkasından çok sevilen “Varım” ve “Dinozorlar”ın akustik versiyonlarını yayımladı.

 

 

Nova Norda 'Zor' teklisi sonrasında Nova Norda, Türkiye’nin dört bir yanında bahar festivallerinde dinleyenleriyle buluşmak için hazırlanıyor.

Etiketler: Nova Norda  Zor