Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Nico Stojan İstanbul'a geliyor

Nico Stojan İstanbul'a geliyor

Nico Stojan İstanbul'a geliyor17 Nisan 2018 - 05:04
Burn Enerji katkılarıyla Nico Stojan, İstanbul'da performans sergileyecek. Berlin çıkışlı ünlü dj Nico Stojan 18 Nisan gecesi Flamme'de elektronik müzikseverlerle buluşacak.

Hafta ortasında mola vermeyi seven ve haftanın geri kalanı için enerjilerini dans etmekten alanlara Berlin’den gelen güzel bir önerimiz var: Nico Stojan! Doksanların başında başlayan Nico Stojan etkisi tür olarak sadece kendi adıyla kategorilendirilebiliyor. Berlin gece hayatında henüz popüler değilken Stojan o dönemde yaptığı caz ve hip hop soslu tech house müziği kitlelere sevdiren isim oluyor. Berlin’in ünlü kulübü Bar25’in uzun süre daimi DJ’i olan Nico Stojan etkisi kulübün kapanması ile bitmiyor daha da güçlenerek devam ediyor.

 

Stojan çok beklemeden festivallerin ve kulüplerin aranan isimleri arasına giriyor.

Acid Pauli, NU, Nicone ve Philip Bader gibi isimlerle yaptığı sayısız ortak çalışmayla ile minimal house türüne sayısız katkıda bulunuyor. Acid Pauli ile ortak kurdukları Ouïe records ile kendi vizyonunu katarak yarattığı modern dans müziği kayıtlarını dünya ile paylaşmayı amaçlıyor ve başarıyor da.

Stojan için şu anda analog ve dijital tonları mükemmel biçimde harmanlarken doğadan aldığı ilhamı da dinleyicilerine hissettiriyor diyebiliriz.