Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Mercan Dede'den iki konser

Mercan Dede'den iki konser

Mercan Dede'den iki konser30 Nisan 2019 - 04:04
Borusan Müzik Evi sezonu iki özel konserle kapatıyor. Mercan Dede’nin Türkiye müziğinin önemli isimleriyle gerçekleştirdiği “Secret Tribe” projesinin konukları 3 Mayıs Cuma akşamı Mabel Matiz, 4 Mayıs Cumartesi akşamı ise Jehan Barbur olacak.

0. yaşını kutlayan Borusan Müzik Evi, sezonu Mercan Dede’nin Türkiye müziğinin önemli isimleriyle birlikte gerçekleştirdiği “Secret Tribe” projesinin yeni konserleriyle kapatacak.

Mercan Dede, 3 Mayıs Cuma akşamı gerçekleştireceği konserde, ana akım müziğe getirdiği yeni solukla oldukça geniş yelpazede bir dinleyici kitlesinin ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan, döneminin en etkili ve üretken isimlerinden yorumcu ve müzisyen Mabel Matiz’le aynı sahneyi paylaşacak.

4 Mayıs Cumartesi akşamı ise Mercan Dede, “Secret Tribe” projesinde bu kez Jehan Barbur’u konuk edecek. Yayımladığı albüm çalışmaları, gerçekleştirdiği işbirlikleri ve çokyönlü sanatçı kimliğiyle dinleyicilerin kalbinde taht kuran Jehan Barbur ve Mercan Dede bu konserde dinleyicilerine özel bir gece yaşatacak.

 

PROGRAM

 

MERCAN DEDE “SECRET TRIBE” FEAT. MABEL MATİZ

3 MAYIS 2019 CU 20.30 BORUSAN MÜZİK EVİ

20.30 Kapı Açılışı

21.00 Konser

 

 

MERCAN DEDE “SECRET TRIBE” FEAT. JEHAN BARBUR

4 MAYIS 2019 CMT 20.30 BORUSAN MÜZİK EVİ

20.30 Kapı Açılışı

21.00 Konser