Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Manuş Baba ilk online konserini verecek

Manuş Baba ilk online konserini verecek

Manuş Baba ilk online konserini verecek11 Nisan 2018 - 05:04
Çokyönlü müziğinde geleneksel seslerden ilham alan ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan Manuş Baba, “Dönersen Islık Çal” albümünden sevilen şarkılarla milyonların evine konuk olacak.

Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, daha önce yapılmamış ve başka bir yerde bulunamayacak performanslara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo bu kez Manuş Baba’yı ağırlayacak. “Dönersen Islık Çal” albümüyle Apple Music’te “En Popüler Albümler” listesinde bir numaraya çıkan ve fiziksel albüm listelerinde “En Çok Satanlar” arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atan Manuş Baba, 16 Nisan’da Vodafone FreeZone Stüdyo’da vereceği online konserde, bu albümden seslendireceği şarkılarla ve şarkılarının hikayeleriyle milyonlarca hayranının evine konuk olacak. Moderatörlüğünü Erim Özşen’in yapacağı konserde, Manuş Baba’ya sahne arkadaşlarının yanı sıra bağlamada Ayhan Aydın eşlik edecek. Yaklaşık 1,5 saat sürecek konser, Vodafone FreeZone YouTube kanalında canlı yayınlanacak.

 

“Birçok insanın evine misafir olacağız”

Vodafone FreeZone Stüdyo’daki online konseri için çok heyecanlı olduğunu belirten Manuş Baba, “Bu zamana kadar yapacağımız en ilginç işlerden biri Vodafone FreeZone Konseri olacak. Birçok insanın evine misafir olacağız, telefonuna misafir olacağız. Birçok konserde insanlarla karşılaşıyoruz ama bu zamana kadarki en ilginç projelerden bir tanesi. Eve misafir olacağımız için gerçekten o misafirliği dile getirebilecek şekilde kendimizi ifade edebilmek bizim için çok önemli. En fazla etkileyen kısmı da kayıt altında kalacak olması. Kamera karşısında olup canlı yayında şarkı söylemek, bu zamana kadar ilk kez yapacağım bir konser projesi olacak. Herkes için hatırası olan bir proje olacak” dedi.

 

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşatacak. Dinleyiciler, konser sırasında Manuş Baba ile etkileşime geçerek ünlü sanatçıyla canlı sohbet edebilecek ve sevdiklerine şarkı gönderebilecek. Diğer yandan, konserden elde edilecek seçili performanslar konserden 1 hafta sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek Manuş Baba hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak.

 

Ücretsiz konser

Manuş Baba Konseri, Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye’nin dört bir yanından gençler bu eşsiz konserden ücretsiz faydalanabilecek.