Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Klein Garten kapılarını açıyor

Klein Garten kapılarını açıyor

Klein Garten kapılarını açıyor24 Mayıs 2019 - 10:05
İstanbul’da her yaza damgasını vuran şehrin “gökyüzü bahçesi” Klein Garten, 24 Mayıs Cuma günü, Beyoğlu Tepebaşı’nda yeniden kapılarını açıyor.

Klein'ın yazlık terası Klein Garten, 24 Mayıs Cuma günü Beyoğlu Tepebaşı’nda yeniden kapılarını açıyor. Geçen yaza damgasını vuran ve sıcak yaz akşamlarının en sevilen mekanı olan Klein Garten’da, yerli ve yabancı en iyi Dj’ler sabahın ilk ışıklarına kadar setin başında olacak. Klein Garten’da Pazar günleri 18:30’da başlayan ve Dj’lerin o güne özel setleriyle büyük ilgi gören “sunset” partilerle eğlence kaldığı yerden devam edecek.

 

Yaz gecesi rüyası

Yaz boyunca Christian Löffler, Valeron, Goldcap, Akumandra, Britta Unders,Lee Burridge, Lost Desert, All Day I Dream, Oliver Koletzki, Elfeberg, Still Vor Talent Showcase, WhoMadeWho, Sabo ve Sol Selectas Showcase gibi elektronik müzik dünyasının en iyileri yine Klein Garten’da müzikseverlerle buluşacak.

 

Yeni menü

Bu yıl yenilenen menüsüyle kendi mutfağından çıkan özel lezzetler de oldukça iddialı olan Klein Garten, Haliç manzaralı muhteşem terasında, eşsiz gün batımı keyfiyle konuklarını ağırlayamaya başlayacak. Her Pazar da hafta sonuna özel sunset party’lerde şehrin ritmi yine Klein Garten’da olacak.

 

Britta Unders + Goldcap
Tunnelvisions +1
Moonrise at Sunset
Stil Vor Talent w/ Oliver Koletzki, Elfenberg, Niko Schwind
Marbled & Jetlag
Whomadewho + Maga
Play Tuşu
Sol Selectas w/ Sabo, Derun, Timbolleti
Valeron
Kora
ADID w/ Lee Burridge, Lost Desert, Newman
Moonrise at Sunset
YokoO
Kamai Showcase Jacob Groening + Zigan Aldi
Christian Löffler
MON. w/ Lovestad
Unders + Maga
Metanoia + Akumandra w/ Sainte Vie, Coss, Iorie, Mateo, Menachem 26 & Anatolian Sessions
Lum
 
Etiketler: Klein Garten  Tepebaşı