Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Kendine has caz konserleri

Kendine has caz konserleri

Kendine has caz konserleri28 Ağustos 2017 - 11:08
Eylül ayının başında Marmaris Bozburun’da olacakları bir sürpriz bekliyor. Türkiye caz sahnesinin önemli isimleri 01-02 Eylül tarihlerinde Bozburun Yacht Club Hotel’de düzenlenecek konserlerde sahne alacak.
Kendine Has sponsorluğunda, Bozburun Yacht Club Hotel ve nu-DC Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 'Kendine Has Caz' günlerinde dinleyiciler ücretsiz olarak konserlere katılabilecek Konserlerin ilk gününde 1 Eylül Cuma akşamı 21.30’da Elif Çağlar Trio sahnede olacak. Elif Çağlar’a piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever eşlik edecek. 2 Eylül Cumartesi akşamı 21.30’da ise Bilal Karaman solo konseriyle Bozburun’a renk getirecek. Ünlü gitaristin konserinin ikinci yarısında Elif Çağlar kendisine vokalde konuk olacak.
 
Konserler öncesinde saat 16.00’da Elif Çağlar, Çağrı Sertel ve Bilal Karaman müzikseverlerle birlikte 1 saatlik söyleşi ve atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Öğle saatlerindeki plak dinletilerinde ise Bozburun Yacht Club sakinlerine unutulmaz caz klasikleri eşlik edecek.
 
Plaktan yayınlanacak eserler hakkında bilgilerin de paylaşılacağı saatlerde tam bir caz şöleni yaşanacak.  unun yanında “Kendine Has Caz” katılımın ücretsiz olacağı konserlerde sınırlı sayıda yer olacağından katılmak isteyenlerin önceden rezervasyon yaptırmaları konusunda uyarıyor.