Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » İlkay Şencan'dan Moskova performansı

İlkay Şencan'dan Moskova performansı

İlkay Şencan'dan Moskova performansı01 Ağustos 2019 - 10:08
İlkay Şencan, geçtiğimiz hafta Moskova’da düzenlenen, 100 bin kişinin katıldığı Europa Plus 2019 Festivali’nde ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaştı.

Don Diablo, Netta, Arash, Arnon, Mohombi gibi dünyaca tanınan DJ’lerin arasındaki tek Türk olan Şencan, tek günlük festivalde büyük ilgi gördü. 

 

Tanınmış isim Arash, “Rockstar” şarkısıyla internette keşfettiği İlkay Şencan’a Instagram hesabından ulaştı ve kendisiyle çalışmasını sağladı. Ünlü isim, genç DJ’i bu etkinlikte de bir an olsun yalnız bırakmadı. Şencan, Rusya Shazam Top 20’de “Do It” ve Joel Gustafsson Schönborg’un seslendirdiği “Rockstar” şarkısı ile yer alıyor. 100 bin kişinin katıldığı Europa Plus 2019 Festivali’nde Şencan’ın setine ise ilgi büyüktü. DJ etkinlik sırasında Rus basınına da röportajlar verdi.

 

İran asıllı İsveçli şarkıcı, yapımcı ve oyuncu olan Arash, 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda Aysel ile birlikte “Always” parçasını seslendirdi. Arash aynı zamanda Bahman Ghobadi’nin İstanbul’da çektiği “Gergedan Mevsimi” filminde de rol aldı. 

Shazam dünya listesinde top 100’e iki şarkısıyla giren Şencan, konserlerine yurt içi ve yurt dışında devam ediyor. 

 
Etiketler: İlkay Şencan  Moskova