Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Hey! Douglas'ın Marşandiz albümü çıktı

Hey! Douglas'ın Marşandiz albümü çıktı

Hey! Douglas'ın Marşandiz albümü çıktı22 Mart 2019 - 04:03
2013 yılından beri birçok live setini dinleyiciyle paylaşan Hey! Douglas’ın ilk albümü Marşandiz, 22 Mart’tan itibaren tüm dijital platformlarda dinlenebiliyor.

Elektronik müzik sahnesinde kendi kitlesini yaratan ve yeni nesil saykodelik (psychedelic) tarzını her yaştan kitleye sevdiren Hey! Douglas, ilk albümü Marşandiz’i Universal Music Türkiye etiketiyle yayınladı. 22 Mart’tan itibaren tüm dijital platformlardan dinlenebilen Marşandiz’de düzenleme ve bestesi Hey! Douglas imzası taşıyan daha önce yayınlanmamış, 10 yeni şarkı yer alıyor.

 

20 Mart Çarşamba akşamı Sail Loft Retro Society’de gerçekleştirilen buluşmada ilk kez dinleyici karşısına çıkan “Marşandiz”deki şarkılar şöyle;

 

Mesafeler

Eşkıya

Lokomotif

Disko Han

Akrep

Tulumba

Avlak

Randevu

Dağlarda Dans

Sayende

 

Türkiye’nin en önemli prodüktörlerinden biri olarak bahsedilen VEYasin'in, Hey! Douglas mahlasıyla yayınladığı ilk albümü Marşandiz, yük treni anlamına geliyor. Hey! Douglas’ın kendi mutfağında hazırladığı farklı şarkılarını ayrı ayrı vagonlara yüklediği albümde birçok değerli müzisyenin katkıları bulunuyor.

 

Yurtiçi ve yurtdışında verdiği konserlerle büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan Hey! Douglas, Türk müziğindeki dönemlerden esinlenerek psychedelic, funk ve soul yansımalarla oluşturduğu yaratıcı yorumları ve görsel kimliğiyle kısa sürede büyük bir fenomene dönüştü.