Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Harbiye'de Senfonik Rüyalar

Harbiye'de Senfonik Rüyalar

Harbiye'de Senfonik Rüyalar24 Temmuz 2018 - 12:07
“Senfonik Divalar” Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda Türk popunun dev ismi Nilüfer ile başlıyor. Senfonik Divalar gelecek yıl da sürpriz isimlerle devam edecek.

Nilüfer, 22 Eylül tarihinde Harbiye Açıkhava’da, klasik müzik dünyasının tanınan ismi Alper Kömürcü’nün yöneteceği 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde  sevenlerine unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Nilüfer en son 4 yıl önce Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda, güçlü sahne performansı ile unutulmaz bir konsere imza atmıştı.

 

70’li yıllardan günümüze kadar pek çok şarkıya  güçlü yorumuyla hayat vermiş Nilüfer’in senfonik konser repertuarı büyük titizlikle, çeyrek asırlık müzikal yolculuğunu kapsayacak şekilde best of tadında hazırlandı. Senfoni projelerinin aranılan ismi Alper Kömürcü’nün müzik direktörlüğünü üstlendiği konserde sanatçıya 40 kişilik senfoni orkestrası eşlik edecek.

 

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda en son 4 yıl önce konser veren Nilüfer, Eylül ayında vereceği senfonik konserle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Tarih: 22 Eylül, Cumartesi

Mekan: Harbiye Açıkhava

Saat:21:00