Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gökhan Türkmen'den Akustik Plus

Gökhan Türkmen'den Akustik Plus

Gökhan Türkmen'den Akustik Plus09 Nisan 2019 - 10:04
Akustik Konser Serisi kapsamında 20 değerli müzisyenden oluşan orkestrasıyla bir müzik şöleni yaşatmaya hazırlanan Gökhan Türkmen "Akustik Plus" adını verdiği konseptle ilk defa 13 Nisan'da DasDas'da sahne alıyor.

Yıllardır birlikte yol aldığı GT Band’in yanı sıra yaylılarda ve tahta üflemelilerde birbirinden değerli müzisyenler Türkmen’e eşlik edecek. Konserlerinde sahne performansı ile dikkat çeken müzisyen, Akustik Plus’ta farklı bir kurguyla sahne alacak. 

Türkmen, hafızalara kazınan kült parçalarıyla birlikte 2019 yılında yayınladığı Virgül mini albümünün şarkılarıyla müzikseverlere bambaşka bir gece, yepyeni bir deneyim yaşatacak. 



Geleceğe ışık tutmak için sen de bize katıl ve çocuklar için bir şey yap! 
Uzun yıllardır sosyal sorumluluk projeleriyle farkındalık yaratmayı amaçlayan müzisyen ve ekibi, akustik konser serisiyle “Geleceğe Işık Tut” projesine destek vermeye devam ediyor. 13 Nisan’da dinleyicilerin beraberinde getirecekleri kitap, kalem, defter gibi kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar Geleceğe Işık Tut ekibi aracılığıyla ihtiyacı olan okullara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ulaştırılacak.