Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Gezgin Fest 2018'de kesintisiz müzik

Gezgin Fest 2018'de kesintisiz müzik

Gezgin Fest 2018'de kesintisiz müzik24 Temmuz 2018 - 12:07
Teoman’dan Haluk Levent’e, Feridun Düzağaç’tan Manuş Baba’ya, Cem Adrian’dan Melek Mosso’ya ve Ezhel’e kadar tam 78 sanatçının sahne alacağı Gezgin Fest Joker Organizasyon tarafından 26- 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Big Beach Kilyos’ta yapılacak.

“Citizens of the World” sloganıyla kurulan ve herkesin dünya vatandaşı olduğu fikrini benimseyen Interrail Türkiye ve Gezginsozluk.org işbirliğiyle hayata geçirilen Gezgin Fest’in ilki geçtiğimiz yıl Fethiye’de gerçekleşmişti. Bu yıl 30 binin üzerinde katılımcının beklendiği festival; 26 Temmuz Perşembe gecesi Shantel, Deeprise ve Yener Çevik’in performans sergileyeceği açılış partisiyle başlayacak. Üç gün boyunca sürecek festivalde kamp yapacakların yanı sıra günü birlik gelmek isteyenler de olacak.

 

Bu festival, bambaşka

Gezgin Fest’i diğer festivallerden ayıran pek çok nokta var. En önemlisi mutfağının çok zengin olması, herkes damak tadına uygun lezzetler bulabilecek. Bunların yanı sıra Vegan misafirler için vegan menüler hazırlanırken, patili dostlarımız da unutulmamış. İsteyenler evcil hayvanlarıyla festivale katılabilecek. Ayrıca bir kütüphane çadır kurulacak. Festivale gelenler kendi kitaplarını getirerek bu çadıra bağışlayacak ve isteyenler çadırdan kitap alabilecek.

 

 

4 gece 3 gün full müzik!

4 gece 3 gün sürecek festivalde müzik sesi hiç kesilmeyecek. Bir ana, bir alternatif sahneden oluşan festivalin sahne tasarımlarını yurtdışında oldukça büyük organizasyonlara imza atmış olan Adamson Systems Engineering üstleniyor. Gezgin Fest yalnızca müzik performanslarıyla değil atölye çalışmaları ve çeşitli aktivitelerle de katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşatmayı amaçlıyor. Colour-up etkinliğiyle rengarenk boya savaşına, Yoga, Meditasyon ve Pilates Atölyesiyle gevşemeye, School Of Samba ile dans etmeye ve daha pek çok aktivite ile eğlenmeye hazırsanız sizi de Gezgin Fest’e bekliyoruz! Biletler, biletino.com’da!