Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Get Closer to Day ’N’ Nite bomintiada'da

Get Closer to Day ’N’ Nite bomintiada'da

Get Closer to Day ’N’ Nite bomintiada'da01 Mayıs 2019 - 12:05
Get Closer to Day ’N’ Nite, festival tadında bir Cumartesi günü geçirmeniz için Generic Music organizasyonuyla Yapı Kredi bomontiada ve Babylon’da!
Yapı Kredi bomontiada açık hava sahnesini, dans müziğinin saygın isimleri arasında yer alan Behrouz’un Miami menşeili gece kulübü ve parti serisi? Do Not Sit On The Furniture ?sahiplenecek. 
 
 
Do Not Sit at Yapı Kredi bomontiada sahnesinde sahne alacak diğer isimler; 'Between a Smile and a Tear' albümüyle elektronik müzikseverlerin arşivlerine nadide bir parça sunan, modern müzik şamanı Be Svendsen, indie elementleri, synth sesler ve güçlü deep house ritimleriyle tanınan Berlin çıkışlı ikili BONDI, Sol Selectas üzerinden yayınlanan ‘Yedi Kule’ adlı EP’leriyle dikkatleri üzerine çeken ikili Derun, ‘Jida Kiymett’, ’Some God Ruled It’ gibi başarılı prodüksiyonlara imza atan Omerar Nanda & Veleyle ve Aytek Dorken feat. Rudy de Weale. 
 
 
Babylon’u ise 23:00 itibariyle global müzik piyasasındaki en önemli temsilcilerimizden Ali Kuru’nun yeni label projesi? ? Mantra Taverna? sahiplenecek. Ali Kuru’ya Babylon’da eşlik edecek diğer isimler ise; son dönemde başarılı Live performanlara imza atan İzmirli ikili Headwaters ve prodüksiyonlarını minimal dub ve eski Detroit/Berlin esinlenmeli experimental techno gibi türler etrafında oluşturan Havantepe.