Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » George Perris İstanbul'a geliyor

George Perris İstanbul'a geliyor

George Perris İstanbul'a geliyor20 Şubat 2018 - 02:02
Lara Fabian, Mario Frangoulis, Madeleine Peyroux gibi pek çok ünlü isimle ortak çalışmalara imza atan, dünyanın en önemli salonlarında konserler veren George Perris, İstanbullu müzikseverlerle 28 Şubat'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda buluşacak.
Lara Fabian’ın “çılgınca sevdiği”, dünya basını tarafından “altın ses”, “tüyleri ürperten yorumcu” ve “mütevazı bir yıldız” olarak anılan George Perris, 28 Şubat Çarşamba 20:00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Türk müzikseverlerle buluşacak.  
 
New York Lincoln Center, Paris Le Zenith, Montreal Place des Arts gibi dünyanın en önemli merkezlerinde ve 40’tan fazla ülkede sahneye çıkan Perris; 2014’te ünlü tenor Mario Frangoulis ile İstanbul ve Ankara’da sahne almıştı.  
 
Lara Fabian, Justin Hayward, Madeleine Peyroux gibi uluslararası üne sahip sanatçılarla sahne alan Perris, “Babam ve Oğlum” müziklerinin bestecisi Evanthia Reboutsika, üç Akademi Ödüllü efsane besteci Michel Legrand gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla da tanınmaktadır.  
 
“I will wait for you” “Je suis malade” “Pios fovate tin agapi” parçalarıyla hafızalarda yer eden genç solist, İngilizce, Fransızca dahil beş farklı dilde söylediği şarkılarla CRR’de sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.  
 
“Müzik benim için sınırı olmayan bir şey. Müzik aşkın, özgürlüğün ve umudun sesidir” diyen George Perris, müzik çalışmalarının yanında eğitim alma olanağı bulunmayan öğrencilere burs sağlayan The Horatio Alger Association organizasyonunun Uluslararası Elçisi olarak çalışıyor.