Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor

fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor

fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor13 Ağustos 2018 - 10:08
fizy İstanbul Müzik Haftası, Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla, fizy ana sponsorluğunda ilk kez 18-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşacak.

Athena, Ayhan Sicimoğlu, Bengü, Bülent Ortaçgil, Edis, Emre Altuğ, Kalben, Kenan Doğulu, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, ve Teoman gibi müzik dünyasının sevilen isimlerin sahne alacağı festival kapsamında yerli sahnenin yıldız isimlerinin yanı sıra Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend Øye & La Comitiva, Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın ortak projesi Kruder & Dorfmeister ile birlikte unutulmaz konserlere imza atacak. Altı gün boyunca birbirinden farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak fizy İstanbul Müzik Haftası’nın biletleri, biletix.comüzerinden satışta... 

 

Yıldızlar ve genç yetenekler aynı sahnede: Türk Pop Festivali

fizy İstanbul Müzik Haftası, popüler kültürün dünü, bugünü ve geleceğini mercek altına almanın yanı sıra 21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında müzik gündemini belirleyecek Türk Pop Festivali’ne de ev sahipliği yapacak. Alper Erözer, Athena, Baran Bayraktar, Bengü, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Kenan Doğulu, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Sena Şener, Simge Sağın, Teoman, Tuna Kiremitçi ve daha pek çok sanatçının sahne alacağı Türk Pop Festivali, yıldızlar ve genç sanatçıları buluşturduğu programıyla her yaş grubundan müziksevere hitap edecek.

 

Dünyaca ünlü sanatçılar Zorlu PSM’de

fizy İstanbul Müzik Haftası, yerli sahnenin sevilen isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü müzisyenleri de ağırlayacak. Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend Øye & La Comitiva, Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın ortak projesi Kruder & Dorfmeister Zorlu PSM’de unutulmaz konserlere imza atacak.