Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Don Kişot'um Ben Uniq Hall'da

Don Kişot'um Ben Uniq Hall'da

Don Kişot'um Ben Uniq Hall'da15 Ocak 2019 - 09:01
Baba Sahne’nin çok ses getiren ve kapalı gişe oynayan yeni prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”, gördüğü yoğun talep üzerine 26 Ocak Cumartesi ve 27 Ocak Pazar günleri UNIQ Hall’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı“Don Kişot’um Ben”de aynı zamanda; NazlıTosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor.

 

Ödüllü yönetmen Emrah Eren’in yönettiği “Don Kişot’um Ben”de, Cervantes’in ölümsüz eseri “Don Kişot” Mihail Bulgakov’un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen metniyle bir defa daha yollara düşüyor. Don Kişot Altın Çağ’ın, Sancho Panza Don Kişot’un izinde… “Aşka Feda” diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz “Don Kişot” işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza’yla maceradan maceraya koşar...

 

Irmak Bahçeci’nin dilimize çevirdiği, çok konuşulan müziklerini Can Şengün’ün hazırladığıoyunun sahne tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Sadık Kızılağaç’ın imzasını taşıyor.

 

Baba Sahne’nin iki perdelik yeni oyunu “Don Kişot’um Ben”, 26 Ocak 2019 Cumartesi akşamı saat 20.30’da ve 27 Ocak 2019 Pazar günü 16.30’da UNIQ Hall’de sahnelenecek.