Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » DasDas kasımda Vega'yı ağırlıyor

DasDas kasımda Vega'yı ağırlıyor

DasDas kasımda Vega'yı ağırlıyor24 Ekim 2017 - 02:10
İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni kültür sanat merkezi DasDas, kasım ayı programıyla dikkat çekiyor. DasDas Sahne gelecek ay ilk kez sahneleyeceği oyunlarla beraber, geçen sezonun başarılı oyunlarına ev sahipliği yapacak. DasDas Müzik ise izleyicileri birbirinden farklı tarzda konserlerle müziğe doyuracak.
 
Kasımda bu sezonun DasDas prodüksiyonu yeni oyunu 'Uyarca' prömiyerini yapacak. Friedrich Dürrenmatt’ın yazdığı oyunun yönetmenliğini usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan üstleniyor. Dikkat çekici oyuncu kadrosunda Tansu Biçer, Mehmet Ali Nuroğlu, Serhan Onat, Zamire Zeynep Kasapoğlu, Arif Pişkin, Kanbolat Görkem Arslan yer alıyor.
 
Özge Fışkın, Başka Şarkılar konseptiyle 4 Kasım akşamı DasDas Performans Sahnesi’nde sahne alacak. DasDas Sahne'de 13 Kasım’da oyuncu İbrahim Selim’in yönettiği 'Çirkin' oyunu sahnelenecek. Ali Yoğurtçuoğlu, Edip Tepeli, Gizem Erdem ve Volkan Yosunlu oyunda rol alıyor. Marius von Mayenburg’un kara komedisi 'Çirkin' insan bedeninin bir nesneye dönüştüğü, güzellik kavramının sosyal bir takıntı halini aldığı ve her şeyin satılık olduğu vahşi modern dünyayı farklı bir anlatımla seyirciye aktarıyor.
 
9 Kasım’da bu sezonun DasDas prodüksiyonu bir başka yeni oyunu 'Çok Satanlar' sahnelenecek. Volkan Yosunlu’nun yönettiği, A. Tansu Taşanlar ve Oya Unustası rol aldığı oyunda iki yazarın birbirlerinin hayatında açtığı kapılar ve yarattıkları yıkım tek perdelik bir komedi olarak karşımıza çıkacak.
 
Galvaniz Gelbiraz, Afordisman Salihins ve Canavar Banavar'dan oluşan Büyük Ev Ablukada Akustik performansı DasDas sahnesinde 17 Kasım müzikseverlerle buluşacak.
 
Vega, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarının yanı sıra, yeni albümü 'Delinin Yıldızı' ile 24 Kasım’da DasDas Sahne'de olacak. 28 Kasım’da ise geçtiğimiz sezonun çok beğenilen oyunlarından 'Alacakaranlık Kuşağı' bir kez daha DasDas Sahne'de izlenebilecek. 
Etiketler: das das  Vega  uyarca  çok satanlar