Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Coachella 2018 programı belli oldu

Coachella 2018 programı belli oldu

Coachella 2018 programı belli oldu03 Ocak 2018 - 02:01
Dünyanın en önemli festivallerinden Coachella'nın programı belli oldu. Her yıl Nisan ayında düzenlenen ve dünyaca ünlü müzisyenlerin katıldığı Coachella'nın bu yılki yıldızları Beyonce, Eminem ve The Weeknd.

Coachella, her yıl ABD'nin California eyaletinde düzenlenen dünyanın en büyük festivallerinden biri. Binlerce müzikseverleri ağırlayan Coachella'da bu yıl sahne alacak isimler belli oldu.

Geçtiğimiz yıl hamileliği nedeniyle Coachella konseri iptal edilen Beyonce, bu yılki festivalde sahne alacak. 13-22 Nisan tarihleri arasında üç hafta sonu boyunca düzenlenecek olan Coachella'da yer alacak olan diğer bir isim de Eminem. Aralık ayında çıkardığı Revival albümü ile Eminem son dönem adından en çok söz ettiren isim olmayı başardı.

Eminem ve Beyonce dışında ön plana çıkan bir diğer isim de The Weeknd oldu. Son dönemin çok konuşulan isimlerinden bir diğeri olan The Weeknd'in yanı sıra Kygo, SZA, Jamiroquai, David Byrne, A Perfect Circle gibi isimler de Coachella 2018 kapsamında sahne alacak.