Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Bodrum'da White Party

Bodrum'da White Party

Bodrum'da White Party24 Haziran 2019 - 12:06
Nikki Beach Bodrum’da 6 Temmuz’da gerçekleşecek White Party’de, kesintisiz eğlence, ünlü müzisyenlerle iyi müzik ile unutulmaz bir gün yaşanacak.

Bundan tam 20 yıl önce “hayatı kutlama” mottosuyla Miami Beach Ocean Drive’da kurulan Nikki Beach, St Tropez, İbiza, Koh Samui, Dubai gibi lokasyonlardan sonra Bodrum Torba’da kaliteli eğlence arayanların ilk destinasyonu haline geldi. Nikki Beach yaşam tarzının özünde yer alan iyi müzikle, dünyanın her yerinde misafirlerine kesintisiz eğlenceyi sunuyor. Dünyada ilk White Party konseptini yaratan Nikki Beach, özgün eğlence anlayışı, bembeyaz dekoru, uluslararası mutfağı ile bu geceyi hafızalara işledi. Bu yıl 20.yılını kutlayacak olan Nikki Beach, Bodrum’da White Party ile Nikki Beach imzası taşıyan müzikleri, eğlenceleri, kokteylleri ve özel sürprizleri ile unutulmaz bir gün yaşatacak. Saat 12:00’de başlayacak ve akşam 21:00’e kadar gün boyu sürecek eğlenceler ve özel sürprizleriyle sizleri bekliyor.

 

Partinin açılışını Nikki Beach Bodrum’un Resident DJ’i DJ Fatih Coşar, progresif tekno olarak tanımladığı özgün müziğiyle yapacak. Partinin ritmi ise İtalyan house müziğin ikili bestecileri Jude & Frank’in latin esintileriyle işlenmiş müziğiyle yükselecek. Jude & Frank’in hemen ardından sahne alacak Dubai ve İbiza’da imza attığı şahane sahne performanslarıyla bilinen ve Brezilya müzik listelerindeki başarılarıyla göz dolduran DJ Darlyy, melodik deep house’u soulful beat ile buluşturduğu ritimleriyle dinleyenlerini dünya müziğine doğru yolcuğa çıkaracak. Dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşan ve müziğe olan tutkusuyla tanınan Nikki Beach Bodrum’un Resident DJ’i Mert Yenidünya ise müziğiyle unutulmaz anlar yaşatacak. 


Etiketler: Nikki Beach  White Party