Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Birkan Nasuhoğlu'nun ilk teklisi yayımlandı

Birkan Nasuhoğlu'nun ilk teklisi yayımlandı

Birkan Nasuhoğlu'nun ilk teklisi yayımlandı25 Mart 2019 - 12:03
Yedinci Ev grubundan tanıdığımız ve GTR Müzik ile solo kariyerine başlangıç yapan Birkan Nasuhoğlu, söz ve müziği kendisine ait olan ilk teklisi “Öyle Dur” ile 22 Mart’ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Birkan Nasuhoğlu'nun akustik gitar/vokal kayıtları hücum kayıt tekniğiyle gerçekleştirilirken, şarkının kayıt süreci GTR Deneyevi Stüdyoları'nda tamamlandı. 10 şarkılık tekli serisinin ilki “Öyle Dur”un, miksi Feryin Kaya, mastering'i ise Shawn Hatfield tarafından yapıldı. 


Müzisyen Nasuhoğlu, “Öyle Dur” teklisini şu şekilde anlatıyor; “İnsan dediğimiz varlığın kafası her daim karışıktır. Bunu bariz bir şekilde yaşadığımız en mühim an ise sevdiğimiz insanın yanıdır... Kafa karışıklığının, yoğun istek ve arzu ile olan savaşını anlatan "Öyle Dur"u, keyifli country rayları üzerinde giden bir tren vagonu olarak tanımlayabiliriz.” 



Yedinci Ev grubunun eski solisti ve ‘Anlat Ona’, 'Sevsene Beni', 'Kalbim Seni Arıyor', 'Sarhoşum' gibi şarkıların mimarı olan Birkan Nasuhoğlu, Elçin Orçun ile birlikte yayınladıkları 'Varsa Yoksa' ve 'Bi Fazla' teklileriyle dijital platformlarda büyük ilgi görmüştü. 



28 Mart Perşembe günü saat 19:00’da Aksi Kadıköy’de “Jam Session” kapsamında akustik konser verecek olan müzisyen, yeni teklisi ve müzik yolculuğu ile ilgili müzikseverler ile interaktif bir söyleşi gerçekleştirecek.