Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Bezirhane’de Bahara Uyanış

Bezirhane’de Bahara Uyanış

Bezirhane’de Bahara Uyanış 08 Mart 2019 - 02:03
argos in Cappadocia, Argos Kültür Sanat ile birlikte gerçekleştirdiği Bezirhane etkinlikleriyle sanata desteğini sürdürüyor. Mekan, Mart ayı boyunca çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Aldığı ödüller ve yurtdışındaki başarılarıyla caz dünyasının genç yaşta adından bahsettiren seslerinden Su İdil, 8 Mart Cumartesi akşamı özel bir performans için argos in Cappadocia’da olacak. Antik manastır kilisesinin büyüleyici atmosferi, bu kez caz, R&B, funk ve soul tınılarıyla yankılanacak.

 

Genç neslin başarılı piyanistlerinden Mert Yeşilmenderes ise 16 Mart Cumartesi akşamı Bezirhane’nin büyülü atmosferinin eşlik edeceği piyano resitali ile Kapadokya dinleyicisinin karşısına çıkacak.

 

Sanatın farklı dallarından yetenekli sanatçılara sahnesini açan Bezirhane, Türkiye’nin kadın stand-up sanatçılarından Özlem Öztürk’ü 23 Mart’ta ağırlayacak. Bağımsız sahnelerde pek çok kez stand-up gösterileri yapan sanatçı, gerçek hikâyelerle bezediği aile ve ilişkiler üzerine odakladığı gösterisiyle detaylarda saklı esprilerini seyircisiyle paylaşacak.

 

Avrupa’nın ve Anadolu’nun köklü sanat kültürünü, insan ve gitar sesinin zarif uyumuyla harmanlayan Eurosanatolias, tanıdık öyküleri bambaşka bir tınıyla 30 Mart’ta kulaklarınıza fısıldayacak. Soprano Canan Özgür ve gitarist Güray Alyörük’ten Türkiye’de ve yurtdışında aldıkları ödüller ve verdikleri konserlerle her ikisi de alanında usta iki müzisyenden, oluşan grup, farklı kültürlerin sıcak ezgilerini Bezirhane’ye taşıyacak. 

 

Saat 21.00'de başlayacak olan etkinliklerin tamamı ücretsiz olacak.