Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Berkant Ali İncesraç'ın ilk albümü yayınlandı

Berkant Ali İncesraç'ın ilk albümü yayınlandı

Berkant Ali İncesraç'ın ilk albümü yayınlandı28 Eylül 2018 - 03:09
Müziği genç yaşından itibaren zanaat olarak icra eden Berkant Ali İncesaraç'ın bu sözlerle açılan ilk albümü 'Körfezde Rüzgar' Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 28 Eylül Cuma günü tüm platformda müzikseverlerle buluşuyor.

Albümdeki 10 şarkının söz ve müziği kendisine ait Berkant Ali, retro alt yapılar barındıran bu albümde, rahat olmak ve yuva kurmak isteyen ama aklı kendine, perdelere takılanlardan, yanarken her yer manzarayı izlemeyenlerden, ayrı düşenlerden, bir olanlardan, körfezdeki rüzgarlardan, evlerin salonundaki eski kutulardan ve içindekilerinden, yalnızlıktan ve aşktan bahsettiği hikayeleri kendine has tarzıyla anlatıyor. 

 

Albümün çıkış parçası ''Her Şeyi Önceden Gördüm'' Barış Denge yönetmenliğinde kliplendirildi. Cumhuriyet Caddesinde çekilen klip, 28 Eylül Cuma günü albüm çıkış tarihi ile birlikte yayımlanıyor.

 

Erekli/Tunç stüdyolarında kaydedilen albümün mixleri Mert Tunçmakas-Mert Kasap, mastering ise  Emre Kıral'a ait. Albümdeki tüm enstrümanlar ise Berkant Ali ve Mert Tunçamakas tarafından çalındı. 


Parça Listesi

1. Her Şeyi Önceden Gördüm

2. Ali

3. 4 Duvar

4. Havadaki İs

5. Kutu

6. Bak Bakalım

7. Gecenin Sesi

8. Körfezde Rüzgar

9. Güle Güle

10. Matador (Kapanış)