Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Anne Marie Regnum sahnesindeydi

Anne Marie Regnum sahnesindeydi

Anne Marie Regnum sahnesindeydi18 Temmuz 2018 - 02:07
Tarzıyla kitleleri peşinden sürükleyen dünyaca ünlü pop yıldızı Anne Marie, dün akşam Live in Concert kapsamında Regnum Carya sahnesindeydi.

Sesi, eğlenceli şarkıları ve güzelliğiyle büyüleyen 27 yaşındaki İngiliz söz yazarı ve şarkıcı Anne Marie, Antalya’daki ilk konserini Regnum Carya’nın düzenlediği ve yaz boyunca devam edecek ‘Live in Concert’ kapsamında verdi. Sahneden hayranlarına Türkçe seslenen Anne Marie, sempatik tavırları ve yüksek enerjisiyle de herkesin beğenisini kazandı.

 

Rockabye adlı şarkısıyla geçtiğimiz yıl müzik listelerinde üst sıralarda yer alan güzel sanatçı, BRIT ve MTV Avrupa Müzik Ödülleri gibi pek çok ödüle sahip. Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’ye gelen ve İstanbul’da sahneye çıkan Marie, bu kez Antalya’da Regnum Carya’nın dev sahnesinde şarkılarını söyledi.

 

Regnum Carya’nın bu yaz ilk kez düzenlediği ve geleneksel hale gelmesi planlanan Live in Concert kapsamında geçtiğimiz haftalarda seksi yıldız Rita Ora sahneye çıkmıştı. Regnum Carya’da, Anne Marie’nin ardından 30 Temmuz’da, müziğin yaşayan efsanesi Tom Jones ve 14 Ağustos’ta Dua Lipa sahne alacak.