Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » Amsterdam Red Bull Music Stüdyosu'nda kayıtlar belli oldu

Amsterdam Red Bull Music Stüdyosu'nda kayıtlar belli oldu

Amsterdam Red Bull Music Stüdyosu'nda kayıtlar belli oldu19 Eylül 2018 - 10:09
Yeni nesil sahneden müzisyen ve grupların dinleyicilere ulaştığı performans videoları serisi olarak doğan Red Bull Music Warm Up projesi kapsamında Amsterdam Red Bull Music Stüdyoları’nda kayıt alacak isim belli oldu.

Yeni nesil müzisyen ve gruplara destek olmak için beş yıl önce hayata geçen Red Bull Music Warm Up’ta sona gelindi. Genç müzisyenlerin şarkılarının kliplendirildiği proje kapsamında Affet Robot Red Bull Music’in Amsterdam’daki tam donanımlı stüdyosunda kayıt alma şansını yakaladı.

 

Kasım ayında Amsterdam yolcusu

Red Bull Music Amsterdam Stüdyoları'nda 8-9 Kasım 2018 tarihlerinde kayıt alacak Affet Robot, Eren Günsan’ın tek kişilik synth-wave projesi olarak öne çıkıyor. Affet Robot’un Red Bull Music Warm Up ile kliplenen şarkısı ‘Röntgen’ olmuştu.

 

Bugüne dek Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek, 90BPM, İdil Meşe, Uluru, Hedonutopia, Al'York, Loradeniz, Ethnique Punch ve daha birçok ismin yer aldığı Red Bull Music Warm Up’ta bu sene yer alan isimler Affet Robot, Ati ve Aşk Üçgeni, Baneva, Nova Norda, The Young Shaven ve üniversiteler arasından seçilen Federal oldu.