Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » 60'tan fazla isim Nilüfer'de

60'tan fazla isim Nilüfer'de

60'tan fazla isim Nilüfer'de01 Ağustos 2017 - 11:08
10-13 Ağustos tarihleri arasında Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleşecek 3. Nilüfer Müzik Festivali'nde 12 ülkeden 60'tan fazla sanatçı sahne alacak
Bu yıl 10-13 Ağustos tarihleri arasında, Balat Atatürk Ormanı'nda düzenlenecek 3. Nilüfer Müzik Festivali'nin programı, önceki akşam Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde gerçekleşen basın buluşmasıyla tanıtıldı. Festival kapsamında Cihan Mürtezaoğlu, In Hoodies, Gaye Su Akyol, Adamlar, Bubituzak, Flört, Gevende, Duman, Sattas, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Büyük Ev Ablukada: Fırtınayt, Akın Sevgör, Jakuzi, Korhan Futacı ve Kara Orkestra, İlhan Erşahin ve Erik Truffaz, Kaan Düzarat, Hey! Douglas gibi son dönem yerli sahnenin öne çıkan simlerinin yanı sıra dünya sahnesinden Txarango, 47Souls, Men With a Plan, La Caravane Passe, Dubioza Kolektiv ft. Dzambo Agusev, Maximo Park gibi isimlerin aralarında yer aldığı, 12 ülkeden 60'tan fazla sanatçı müzikseverlerle buluşacak. 
 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Müzik Festivali Yürütme Kurulu’nu oluşturan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner ve Basın Danışmanı Hande Koç ile birlikte festivale ilişkin bilgi verdi. Konuşmasına başladığı sıralarda çıkan fırtına üzerinden, doğaya verilen tahribatın ulaştığı boyuta dikkat çeken Bozbey, festivalin bu anlamda önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleşen festivalin, konserlerden ibaret olmadığını söyleyen Bozbey, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincinin de gelişmesi için çaba sarfedildiğini belirtti.