Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » 12 Aralık'ta "Erken Yeni Yıl" kutlaması

12 Aralık'ta "Erken Yeni Yıl" kutlaması

12 Aralık'ta "Erken Yeni Yıl" kutlaması05 Aralık 2018 - 09:12
12 Aralık Çarşamba akşamı; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, 19. kez gerçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde ünlü isimleri bir kez daha IF Performance Hall Beşiktaş’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

%100 Açık Sahne’de; 50’nci yılının son performansı ile onur konuğu olacak Moğollar’a,; EzhelmaNga’danFerman Akgül ve Gripin’den Birol Namoğlu eşlik edecek. Türkçe rap’in yükselen yıldızı Ezhel, özel solo performansıyla %100 Açık Sahne müdavimlerini ayrıca şaşırtacak. Evinde yapıp paylaştığı müthiş şarkılarıyla milyonluk dinlenme rakamlarına ulaşan Deniz Tekin, anında ezberlediğimiz şahane nakaratlarıyla alternatif popa yeni bir soluk Nova Norda ve Gündoğarken’den Burhan Şeşen’in kendi kanatlarıyla uçmaya hazırlanan müzisyen kızı Dilhan Şeşen; %100 Açık Sahne’nin diğer önemli konukları olacak.

 

Müdavimlerinin ‘Tek gecelik festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'yi yeni, yetenekli isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız unutulmaz bir müzik buluşmasına yine IF Beşiktaş’ta ev sahipliği yapacak.