Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Müzik » %100 Açık Sahne'den sezon finali

%100 Açık Sahne'den sezon finali

%100 Açık Sahne'den sezon finali16 Nisan 2019 - 05:04
24 Nisan Çarşamba akşamı; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, gelenekselleşen “%100 Açık Sahne” etkinliğini 22. kez gerçekleştirecek

%100 Açık Sahne’de; 70’lerin Türkçe şarkılarını elektronik sound’la bugüne ışınlayan ve ilk albümü Marşandiz’i henüz yayımlayan Hey! Douglas; ‘Dünya’dan Atlas’a’, ‘Yak Yak Yak’ ve ‘Pirana’ gibi hit parçalarıyla Türkçe rap aleminin yeni yıldızı, konserleri dolup taşan Şehinşah; Türkçe rock’ta hem çok dinlenen şarkıları, hem dizi müzikleri hem de şaşırtıcı sahne şovlarıyla dikkat çeken Pera; yeni kuşağın en iyi şarkı yazarlarından ve ‘Geleceğin Fikret Kızılok’u’ olarak gösterilen Can Kazaz; ‘Küsmedim’ adlı parçasıyla yüz binlerce kez dinlenen Ezgi Aktan ve onur konuğu olarak Bulutsuzluk Özlemi, Pinhani, KURTALAN EKPRES gibi özel grupların kilit elemanı, duayen gitarist Akın Eldes ve genç müzisyen Akıncan Eldes ‘Baba-Oğul’ projesiyle; çok özel performanslara imza atacaklar.

 

Müdavimlerinin ‘Tek gecelik festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'yi yetenekli isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız; sahnesinde bugüne dek 250’ye yakın müzisyeni ağırladı. Serinin 22. buluşması 24 Nisan Çarşamba akşamı IF Performance Hall Beşiktaş'ta.

Etiketler: Ezgi Aktan  Can Kazaz  Şehinşah  Pera