Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Sömestr tatilinde sanat atölyeleri

Sömestr tatilinde sanat atölyeleri

Sömestr tatilinde sanat atölyeleri30 Ocak 2019 - 05:01
42 Maslak, ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri aktiviteler düzenliyor. Minik şeflerin Türk Lezzet Müzesi’nde katılabilecekleri eğlenceli programların yanı sıra çocuk sanat atölyeleri de devam ediyor.

Minik Şefler Türk Lezzet Müzesi’nde

Yurdun her yöresinden kaliteli ve lezzet garantili ürünleri ile 42 Maslak misafirlerini eşsiz bir gastronomi yolculuğuna çıkaran Türk Lezzet Müzesi, 2-3 Şubat tarihlerinde düzenlenecek “Minik Şefler” etkinliği ile ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kurabiye pişirebilecekleri eğlenceli bir atölye sunuyor. Usta şeflerin önderliğinde gerçekleştirilecek etkinliğe, sömestir tatilinde çocuklarıyla birlikte farklı deneyimler yaşamak isteyen anne ve babalar ücretsiz olarak katılabilirler.

 

Geleceğin sanatçıları için en güzel fırsat: SANAT ATÖLYESİ MODÜL İSTANBUL’DA

 Çocuğunuzla birlikte katılabileceğiniz sanatla iç içe bir etkinliğe ne dersiniz? Çocuklar ve ailelerin Masterpiece sanatçılarının yönlendirmeleriyle resim yapıp, eserlerini evlerine götürebilecekleri Sanat Atölyesi, 42 Maslak içerisindeki Modül İstanbul’da sizi bekliyor. Özel bir yeteneğe veya daha önceden bir deneyime sahip olmanıza hiç gerek yok, hatta böylesi çok daha keyifli. Hem kendinizin hem de çocuğunuzun yaptığı eserlere inanamayacaksınız. Müzik ve hoş sohbet eşliğinde geçen, ailecek ücretsiz olarak katılabileceğiniz bu keyif seansı, 2 Şubat Cumartesi günü saat 13.00 ve 15.30’da başlayan toplam iki seans halinde düzenlenecek. Sınırlı sayıda gerçekleştirilecek etkinliğe rezervasyon yaptırmak için 42 Shopping Mall danışma noktasından ya da 42 MASLAK Instagram hesabından DM atarak başvuru yapabilirsiniz.