Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Sıra dışı performans dislLOKASYON ENKA'da

Sıra dışı performans dislLOKASYON ENKA'da

Sıra dışı performans dislLOKASYON ENKA'da12 Mart 2019 - 03:03
Dört dansçı ile sekiz bedenden oluşan ve kendilerini hareket korosu olarak tanımlayan topluluğun; beklentilerin ötesine geçen gösterisi disLOKASYON, ENKA sahnesine konuk olacak.

Seyircisine sıra dışı bir deneyim yaşatmaya hazırlanan disLOKASYON, 19 Mart Salı akşamı saat 20.30’da, ENKA Oditoryumu’nda sahnelenecek. Dört dansçı ile sekiz bedenden oluşan ve kendilerini hareket korosu olarak tanımlayan topluluk, sıra dışı bir performans gösterecek. 

 

Sahne üzerinde değişen dinamiklerin çağrışımları, sizi kendi hayat ve anılarınıza geri götürüyor. disLOKASYON, anın estetiği üzerine kurulu ses derlemesi ile birçok farklı anlam katmanında değerlendirilebilir. İddialı bir beden kullanımı ile gerçek anlamda saf ve eklektik olan bu performans, herkesin deneyimleyebileceği bir hız treni yolculuğu” sözleriyle tanımlıyor.

 

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur  adresleri takip edilebilir.

Etiketler: Enka  Dislokasyon