Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » PWN İstanbul'un konuğu Gürer Aykal

PWN İstanbul'un konuğu Gürer Aykal

PWN İstanbul'un konuğu Gürer Aykal21 Şubat 2018 - 04:02
Professional Women’s Network İstanbul PlatformuŞubat ayı toplantısında, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal ŞefiGürer Aykal’ı konuk ediyor. Etkinlikte “Çok Sesli Bir Takım: Orkestra ve Müzikte Yönetim” konularına değinilecek.

Professional Women’s Network İstanbul (İş Kadınları Platformu), Şubat ayı etkinliğinde bu kez sanata yer açıyor. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal’ın konuk edileceği etkinlik, İstanbul’un en önemli kültür sanat merkezlerinden Salt Galata’da gerçekleştirilecek.

Tarihi dokusuyla eşsiz mekanlardan biri olan Salt Galata’nın büyülü atmosferinde yapılacak ve iş kadınları ve katılımcılara açık olacak bu buluşma kapsamında, Türkiye’nin en önde gelen şeflerinden Gürer Aykal, “Çok Sesli Bir Takım: Orkestra ve Müzikte Yönetim” konularına değinecek. Sohbet sonrasında gitar eşliğinde dj performansın da yer alacağı etkinlik 28 Şubat 2018 saat 18:30’da başlayacak.

 

PWN Hakkında: (Professional Women’s Network) Profesyonel İş kadınları Derneği

PWN İstanbul, toplumsal cinsiyet eşitliği kavramını ve uygulamalarını iş hayatına kazandırmayı ve yaygınlaştırmayı hedefleyen bir dernektir. Kadınların ve erkeklerin iş hayatında birlikte yükselmelerini, kadınların iş hayatına girmelerini, iş hayatında kalmalarını ve lider olarak yükselmelerini sağlamak için çalışır. Bu etkinlikte de; yine farklı konu ve bakış açılarıyla İş insanlarını keyifli bir ortamda buluşturup yeni projeleri paylaşmak ve katkıları sağlamak önceliğimiz olacaktır.