Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Pera Müzesi'nde edebiyat meraklıları yazarlarla bir araya geliyor

Pera Müzesi'nde edebiyat meraklıları yazarlarla bir araya geliyor

Pera Müzesi'nde edebiyat meraklıları yazarlarla bir araya geliyor12 Şubat 2018 - 11:02
Pera Müzesi, Uydurmanın İncelikleri başlıklı bir dizi konuşmaya ev sahipliği yapıyor. hep kitap iş birliğiyle gerçekleştirilen konuşma dizisi, Hakan Bıçakcı’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Pera Müzesi, hep kitap iş birliğiyle “Uydurmanın İncelikleri: Kurmaca Üzerine Kişisel Yaklaşımlar” isimli kitaptan yola çıkarak bir konuşma serisi düzenliyor. Uydurmanın İncelikleri adlı konuşma serisi, kitapta yer alan yazarların yaklaşım, yöntem ve önerilerini edebiyat meraklılarıyla paylaşırken, amatör yazarlara yeni kapılar açmayı hedefliyor. Seri, her ay gerçekleşecek konuşmalar kapsamında Başar Başarır, Doğu Yücel, Fuat Sevimay, Hakan Günday, İsmail Güzelsoy, Jale Sancak, Mahir Ünsal Eriş, Mario Levi, Mine Söğüt, Murat Özyaşar, Müge İplikçi, Nermin Yıldırım, Seray Şahiner ve Yavuz Ekinci’yi bir araya getiriyor.

 

Serinin ilk konuşması yazar Doğu Yücel, İsmail Güzelsoy ve Seray Şahiner’in katılımı ile gerçekleşiyor. Uydurmanın Süreci başlıklı konuşma, yaratım süreçlerini mercek altına alıp sürecin duraklarını tartışmaya açarken, içinde barındırdıklarını görünür kılıyor. Konuşma, 21 Şubat Çarşamba günü saat 19:00’da Hakan Bıçakçı moderatörlüğünde gerçekleşiyor.

 

Oditoryumda gerçekleştirilecek etkinlik ücretsizdir. Yerler sınırlıdır, rezervasyon alınmamaktadır. Etkinlik dili Türkçedir.