Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » ‘Nadal’dan çok iyi süper kahraman olur’

‘Nadal’dan çok iyi süper kahraman olur’

‘Nadal’dan çok iyi süper kahraman olur’06 Temmuz 2022 - 09:07
Hollywood’un süper kahraman karakteri Thor’u canlandıran Chris Hemsworth, şampiyon tenisçi Nadal için “Rafael, bir Marvel süper kahramanı olmayı çoktan hak etti” dedi.

“Thor: Love and Thunder/ Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü” filmiyle Marvel evreninde sekizinci defa Thor olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Avustralyalı aktör Chris Hemsworth (38) verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisini eşi İspanyol model, oyuncu Elsa Pataky’nin etkisiyle İspanyol mutfağına adadığını ifade eden Hemsworth, “Sinemada ve hayatın geri kalan her alanında kontrolün kadınların eline geçmesinin zamanı geldi” dedi.

 

Şampiyonun hayranı

 

Özel hayatından sinema kariyerine kadar pek çok soruya yanıt veren Chris Hemsworth’un sporla yakın ilişkisi de bilinenler arasında.

Bugünlerde 23. Grand Slam kupası için Wimbledon’ın çimlerinde mücadele eden İspanyol tenisçi Rafael Nadal çoğumuz gibi Thor’un da gözdesi. Hemsworth, ülkesi Avustralya’daki epik bir maçın ardından 21. Grand Slam’ine uzanan Nadal için “O kesinlikle bir Marvel süper kahramanı olmayı hak ediyor. Rafaal mutlak en iyi süper kahraman” diye konuştu.