Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Milliyet Sanat Spotify'da

Milliyet Sanat Spotify'da

Milliyet Sanat Spotify'da 09 Ekim 2019 - 12:10
Türkiye’nin en köklü sanat dergisi Milliyet Sanat, dünyanın en büyük dijital müzik platformlarından biri olan Spotify’da bugünden itibaren müzikseverlerle buluşuyor.

Dergi okurken, kahve içerken, ofiste bilgisayar başında çalışma temposundayken ve hatta uykuya dalmadan önce tercih edilen en önemli şeylerden biri de müzik. Milliyet Sanat, birbirinden farklı ruh hallerini yansıtan listelerle takipçilerine müziğin ritmini daha fazla kaptırmayı istiyor.

Milliyet Sanat Dergisi’nde 10 yıldır güncel müzik, yeni müzisyenler, klasikleşmiş isimler ile kaçırmak istemeyeceğiniz konser ve albümler hakkında yazdığı yazılarıyla tanınan Egemen Limoncuoğlu tarafından özenle hazırlanmış çalma listeleriyle her ay Spotify üzerinden yeni çıkış yapmış şarkılardan 1970’lere kadar uzanan zengin arşiviyle beğendiğiniz şarkıları ‘’ Beğendim ‘’ olarak işaretleyebilir hatta kendi çalma listenizi oluşturabilirsiniz.

Her ay güncellenecek birbirinden farklı ruh hallerini yansıtacak çalma listelerinin yanı sıra Türkiye’de ev sahipliği yapacak önemli konser ve festivallerde sahne alacak sanatçıların hit parçalarına da Milliyet Sanat takipçileri olacak ulaşabileceksiniz.

Milliyet Sanat Dergisi, basılı yayın hayatını günün trendlerini takip ederek dijital dünyada her yaştan sanat severle buluşmaya devam edecek.