Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Leica ile Fotoğraf Sohbetleri devam ediyor

Leica ile Fotoğraf Sohbetleri devam ediyor

Leica ile Fotoğraf Sohbetleri devam ediyor23 Ocak 2019 - 10:01
Leica’nın hayata geçirdiği “Leica ile Fotoğraf Sohbetleri” serisi devam ediyor. 22 Ocak’ta Leica bomontiada’da gerçekleşen sohbet etkinliği kapsamında, fotoğrafçılığın önemli isimlerinden Ozan Sağdıç ve İbrahim Zaman, “Ustalarla Fotoğraf” etkinliğinde fotoğraf severlerle buluştu.

Leica Camera Türkiye, Türkiye’de fotoğraf sanatı ve sanatçısının gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. 22 Ocak’ta Leica bomontiada’da fotoğraf dünyasının iki önemli ismini ağırlayan “Leica ile Fotoğraf Sohbetleri”, çok sayıda fotoğraf severin katılımıyla keyifli bir sohbete dönüştü.

 

Foto muhabirliğin ilk temsilcilerinden Ozan Sağdıç ve uzun yıllardır fotoğraf hakkında eğitim yazıları yazan İbrahim Zaman fotoğraf yaşamları süresince arşivlerinde biriktirdikleri zamansız fotoğrafları, anılarını ve tecrübelerini Leica Camera Türkiye eğitmenlerinden Murat Gür moderatörlüğünde gerçekleşen “Leica ile Fotoğraf Sohbetleri: Ustalarlar Fotoğraf” etkinliğinde fotoğraf severlerle paylaştılar.

 

Fotoğrafçılığın usta isimlerinin ağırlandığı “Leica ile Fotoğraf Sohbetleri” serisine katılım ücretsiz.