Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Köy Okullarına Müzik Projesi yardım bekliyor

Köy Okullarına Müzik Projesi yardım bekliyor

Köy Okullarına Müzik Projesi yardım bekliyor10 Nisan 2019 - 03:04
"Köy Okullarına Müzik Projesi’nin” yaratıcısı Sera Çamaş başlattığı kampanyaya aldığı desteklerle Harran’da yaşayan çocuklara umut oluyor. Sera Çamaş, aldığı konservatuvar eğitimini bu imkana sahip olmayan çocuklarla paylaşıyor.
2018 yılında başlattığı ve giderek büyüyen “Köy Okullarına Müzik Projesi’ne” aldığı desteklerle toplanan 50’den fazla org, 8 Nisan Pazartesi günü 20 okula dağıtılacak. Köy okullarında çocuklarla ebru ve müzik atölyesi yapmayı hedefleyen Sera Çamaş, yaşıtlarına verdiği müzik eğitiminin kalıcı olması için başlattığı kampanya ile 50’den fazla org toplanmasını sağladı. Harran’da 20 köy okulunda müzik atölyeleri yaparak dağıtacağı orglarla, müziğin evrensel dilini çocuklarla paylaşacak
 
 
Harran’da Köy Okullarına Müzik Kütüphanesi

Sera Çamaş ,”Uçsuz bucaksız pamuk tarları arasında yer alan köyler ve köy okullarının imkansızlıkları beni derinden etkiledi. Işıl ışıl gözleriyle bizleri karşılayan çocuklardan öyle çok şey öğrendim ki.Hissettiğim inanılmaz sevgi, çoşku ve paylaşmanın verdiği çoğalma hissi. Bana ve kampanyama verilen destekle dokunacağım her bir çocuğun hayatı, hepimiz için şahane bir duygu, gerçekten çok mutluyum. Bu okullara topladığım müzik kitaplarını da götürüyorum. Tek isteğim bu okulların birer kütüphanesinin de olması” diyor.
 
 
İletişim
Köy okullarına müzik kampanyası
@seracamas