Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Haliç Okumaları Tuna Kiremitçi ile devam ediyor

Haliç Okumaları Tuna Kiremitçi ile devam ediyor

Haliç Okumaları Tuna Kiremitçi ile devam ediyor07 Şubat 2018 - 10:02
Edebiyat tutkunlarının yakından takip ettiği ve heyecanla yeni eserlerini beklediği yazarlar, “Haliç Okumaları” kapsamında Kadir Has Üniversitesi’nin konuğu olmaya devam ediyor.

Üniversite’nin Cibali Kampüsü’nde her ay farklı bir yazarı okuyucuyla buluşturan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan “Haliç Okumaları”nın dördüncüsü 13 Şubat Salı günü düzenlenecek. Bu ayki Haliç Okumaları etkinliği Tuna Kiremitçi’nin katılımıyla gerçekleşecek.

 

"Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları"ndan bir bölüm okunacak

Kadir Has Üniversitesi, 13 Şubat Salı günü gerçekleşecek dördüncü “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü yazar Tuna Kiremitçi’yi ağırlayacak. Git Kendini Çok Sevdirmeden, Bu İşte Bir Yalnızlık Var,Dualar Kalıcıdır, Selanik’te Sonbahar, Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları gibi eserleriyle adından söz ettiren, müzik kariyerinde de edebiyatta olduğu gibi başarılı işlere imza atan Tuna Kiremitçi sanatseverlerle bir araya gelecek. Yazar, “Uçan Halıların Ayrodinamilk Sorunları” eserinden 10 sayfalık bir bölümü katılımcılara okuyacak ve Kalem Ajans kurucusu Nermin Mollaoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı söyleşide hakkında merak edilenleri yanıtlayacak.

Yazarın aynı zamanda kitaplarını da imzalayacağı etkinlik herkesin katılımına açık olarak, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 16.00 ila 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.