Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Haliç Genç Edebiyat Günleri başlıyor

Haliç Genç Edebiyat Günleri başlıyor

Haliç Genç Edebiyat Günleri başlıyor19 Nisan 2018 - 11:04
Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Haliç Genç Edebiyat Günleri 25 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek açılış programıyla belediye sakinlerine kapısını açacak.

Onur konuğunun Rasim Özdenören olduğu etkinlik boyunca Eyüpsultan’ın kültürel mekanlarında şiir, öykü, roman, deneme panelleri, müzik dinletisi ve sergi gerçekleşecek.

 

Etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da genç yazarlar usta yazarlarla bir araya gelerek edebiyat konuşacak, şiirlerini, öykülerini seslendirecek.

 

 

 

Ustalar, gençlere yol gösterecek!

 

Hafta boyunca Selim İleri, Hüseyin Akın, Ersin Nazif Gürdoğan, Ömer Erdem, Sabri Genç ve Ali Ural gibi usta yazarlar, genç yazarlar Cennet İmata, Eray Sarıçam, Selim Sina Berk, Emin Gürdamur, Fatih Baha Aydın, Özge Budak, Handan Acar Yıldız, Yunus Meşe, Yağız Gönüler, Hüseyin Ahmet Çelik gibi isimlerle bir araya gelerek edebiyat konuşacak.

 

 

Yazı Akademisi öğrencilerinden Fanzin: Turfanda

 

Etkinlikte, Eyüpsultan Belediyesi Yazı Akademisi öğrencilerinin ürünlerinin yayımlandığı “Turfanda” Fanzini de edebiyatseverlerle buluşacak. Akademi öğrencileri ayrıca etkinlik boyunca bütün programlara katılarak, kitaplarını okudukları yazarlara sorularını yöneltecek, kendi ürünlerini okuyacaklar.

 

 

Pierre Lotti’de dinleti, vapur dolusu edebiyat!

 

Haliç Genç Edebiyat Günleri’nin Pierre Lotti’de gerçekleşecek şiir etkinliğinde santuri Sedat Anar da mini bir konser verecek. Etkinliğin son gününde ise bütün edebiyatçılar Eyüpsultan İskelesi’nden kalkacak vapurda bütün konuk yazarlar edebiyatseverlerle bir araya gelecek.