Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Baharın renkleri nisanda İş Sanat’ta

Baharın renkleri nisanda İş Sanat’ta

Baharın renkleri nisanda İş Sanat’ta21 Mart 2018 - 10:03
İş Sanat’ın nisan ayı programı önceki gün açıklandı. Etkinlikler rebetiko müziğinin önemli ismi Glykeria ile başlayacak.
Yunan diva Türkiye’deki müzikseverlerin de sevdiği ve bildiği şarkılarla 3 Nisan akşamı sahnede olacak. ‘Evvel Zaman Dışından Masallar’ serisinin yeni dinletisi ‘Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda’ çocukları yeni bir maceraya davet edecek. Gonca Vuslateri’nin kaleme aldığı, Alican Yücesoy’un anlatıcılığını üstlendiği müzikli dinleti 8 Nisan’da perde diyecek.
 
9 Nisan akşamı ise Sait Faik’in beş farklı hikâyesi, ‘Şehir Amber Kokacak’ başlıklı dinletide seslendirilecek. İş Sanat’ın nisan programının ritmi, Pockemon Crew ile yükselecek.
 
 
Dünya Breakdance Şampiyonu olan topluluk, 25 Nisan akşamı sinema dünyasını hip hop ile buluşturan performansından oluşan bir gösteri sunacak. Kuşağının dikkat çeken piyanistlerinden Lars Vogt, ilk kez şefliğini de üstlendiği Royal Northern Symphony ile İş Sanat’a konuk olacak. İş Sanat’ın Millî Reasürans’ta düzenlediği ‘Parlayan Yıldızlar’ serisinin bu ayki konukları ise genç kemancılar Duru Önhon ve İdil Olğar olacak.
Etiketler: İş Sanat  Glykeria