Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » Diğer » Artweeks Akaretler: Sanat dolu iki hafta başlıyor

Artweeks Akaretler: Sanat dolu iki hafta başlıyor

Artweeks Akaretler: Sanat dolu iki hafta başlıyor26 Ekim 2023 - 12:10
Bilgili Holding'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan 8. Artweeks Akaretler, sanat tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. 3-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen galeri ve sanatçıları Akaretler Sıraevler’de yer alacak.

Fuarın organizasyonunu, Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş üstleniyor. İki hafta boyunca sürecek olan etkinliğin belirli günlerinde sanatçılarla konuşmalar, paneller ve etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor.

 

İstanbul’un merkezinde, birbiri ardına sıralanmış tarihi evlerde, sanatla bir arada keyifli bir seyir sunan Artweeks Akaretler, sanat severleri ve sanatçıları bir araya getirerek, farklı sanat disiplinlerinden eserleri keşfetmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

 

Etkinlik, sanatın çeşitliliğini ve yaratıcılığını kutlayan bir platform olarak, sanatseverler ve sanatçılar arasında değerli bağlar kurmayı hedefliyor.

 

Akaretler Sıraevler’de iki hafta sürecek olan etkinlikte, tüm sergiler ve söyleşiler sanatseverlere açık ve giriş ücretsiz olacak.