Milliyet Sanat
Milliyet Sanat » Haberler » ArtBlog » İstanbul klarnetle nefes alacak!

İstanbul klarnetle nefes alacak!

İstanbul klarnetle nefes alacak!19 Eylül 2016 - 12:09 | Hakan Bilgin, Zara, Serkan Çağrı, İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş Klarnet Festivali basın toplantısında.
'İstanbul nefes alıyor’ sloganıyla düzenlenen 5. Klarnet Festivali başladı
MELİKE BİRGÖLGE
 
Her yıl birbirinden çeşitli etkinliklerle, dünya çapında müzisyenleri bir araya getirerek müzik festivalleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Uluslararası Klarnet Festivali, bu sene 16-25 Eylül tarihleri arasında beşinci kez gerçekleştirilecek.
 
Klarnet ve şarkılar bu kez Kayahan'a!
 
Festival kapsamında 22 Eylül Perşembe akşamı Kayahan’ın anısına gerçekleştirilecek olan ‘Ustaya Saygı’ konserinin detayları, Ritz Carlton Oteli’nde yapılan organizasyonda, Gülay Afşar’ın sunumuyla duyuruldu.
 
Toplantıya festivalin sanat direktörü Serkan Çağrı, Kayahan’ın hayat arkadaşı İpek Açar ile Zara, İskender Paydaş, Suat Suna ve gecenin sunuculuğunu üstlenecek olan Hakan Bilgin katıldı.
 
22 Eylül’de Kayahan’ın anısına yapılacak olan ‘Ustaya Saygı’ konserinde; Hakan Aysev, Yonca Lodi, Suat Suna, Gökhan Tepe, Zara, İpek Açar, Gökhan Türkmen gibi isimler usta sanatçının sevilen şarkılarını seslendirecekler.